mh2d-nieuwsbrief-header
Start

Voorinschrijving Mh2d

De voorinschrijving sluit op 9 september. Pak de laatste kans om nog in te schrijven en maak kans op mooie prijzen! Bijvoorbeeld een nieuwe Shimano XTR groep of een geheel verzorgde fietsreis naar Mallorca voor twee personen.

Klik hier om direct naar het online inschrijfformulier te gaan.
logo
mh2d-main-663x398

Win tickets voor Mh2d en krijg een Shimano XTR-pakket!

Bicycling noemt onze Mergelheuvelland 2-daagse 'een van de mooiste en zwaarste mtb-uitdagingen van ons land'. Je kunt er tickets winnen voor jou en twee van je fietsmaten en krijgt er dan ook nog een Shimano XTR 9100-pakket en een abonnement op Bicycling bij!
Voor meer informatie ga snel naar:
https://www.bicycling.nl/win/win-tickets-voor-mh2d-en-krijg-een-shimano-xtr-pakket.htm
clipsmallorcacycling
clipsmallorcacycling_mtb

Schrijf je nu in voor Mh2d en maak kans op één fietsreis voor twee personen op Mallorca!

Ga direct naar het online inschrijfformulier

“Een dag fietsen op Mallorca”

eerder gepubliceerd in nieuwsbrief juli

De dag begint stralend. Stel u voor, u doet de gordijnen van de hotelkamer open en de schittering van de blauwe zee schijnt u tegemoet.
Na een heerlijk ontbijt steekt u zich in de fietskleding en gaat u op weg naar de fietsenwinkel, waar al enkele andere gasten van een kopje koffie zijn aan het genieten. U vult uw bidon met sportdrank en samen met het groepje fietsers van uw niveau bespreekt u met de gids de te kiezen route door Mallorca.
De route begint langs de boulevard naar Palma de Mallorca. Na deze rustige rit begint de eerste klim richting de Coll de Sa Creu. Langs mooie binnenwegen fiets u verder naar Calvia en dan Andratx in het westen van Mallorca.
In Banyalbufar wordt gestopt voor lunch. Een prachtig dorpje te midden imposante rotsformaties en vergezichten. Vanaf het terras kijkt u uit op de Middellandse Zee en geniet u van de rust.
De rit wordt vervolgd richting Esporles, waarbij de benen niet worden gespaard. Iedereen die al eens in Mallorca is geweest zal u kunnen vertellen over de stevige Col’s van het Tramuntana Gebergte.
Uiteindelijk eindigt de rit, via Palma de Mallorca, weer in Can Pastilla. ’s Avonds geniet u van een uitgebreid diner in buffetvorm in het hotel om weer op kracht te komen. Daarna nog even een terrasje pakken om de avonturen van de dag te bespreken. Op naar de volgende!

Bekijk de website op www.mallorcacycling.nl
Europcar
sportograf
Tijdens de Mh2d zal Sportograf opnieuw aanwezig zijn om mooie actiefoto's te maken. Van elke deelnemer worden persoonlijk foto's gemaakt welke achteraf te bekijken zijn met het eigen rugnummer via de website van Sportograf.
img1img2img3img4
facebook twitter instagram