mh2d-nieuwsbrief-header
_tent_01

Voorinschrijving Mh2d

Ondanks dat de afsluiting van de Mh2d 2018 nog niet helemaal is afgerond, zijn de voorbereidingen voor de Mh2d 2019 alweer in volle gang. Dit keer starten we gelijk met een primeur nl. voorinschrijven is nu al mogelijk. Voor diegene die de 35ste editie goed is bevallen kan zich nu al inschrijven voor het weekend van 21 en 22 september 2019. En de prijs, die blijft hetzelfde!

Klik hier om direct naar het online inschrijfformulier te gaan.
ontbijt

Ontbijtservice

Wegens doorslaand succes verlengd!
Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer gaan bij ons hand in hand met sportieve uitdagingen. Vandaar dat je bij ons kunt genieten van een luxe ontbijt voor slechts
€ 9,00.

Je gaat goed voorbereid van start en komt al in de juiste sfeer om te genieten van het heuvelland met mooie afdalingen en af en toe een kuitenbijter. Wil je gebruik maken van een ontbijt dan kun je dat kenbaar maken bij de inschrijving.
Voor aanvang van jouw tocht staat dan een heerlijk ontbijt op je te wachten, vers bereid met Limburgse streekproducten.
Het luxe ontbijt bestaat uit:
 • 2 sneetjes bruin speltbrood met spek en ei
 • 1 wit pistoletje met jong belegen kaas
 • 1 krentenbol
 • 1 vruchtenyoghurt
 • 1 glas sinaasappelsap
 • 1 kop koffie/thee
_mtb_02_bos

Dankwoord aan onze sponsoren, vrijwilligers en vergunningverleners.


Langs deze weg willen we alle sponsoren en vrijwilligers van harte bedanken voor de bijdrage die jullie geleverd hebben om de 35ste editie van de Mh2d tot een succes te maken. Zonder jullie hulp zou de Mh2d niet plaats kunnen vinden. Ook gemeentes en provincies zowel in Nederland, België als in Duitsland willen we bedanken voor de verleende vergunningen waardoor we in de gelegenheid werden gesteld uitzonderlijk mooie routes aan onze wielervrienden aan te bieden.

wielervrienden

Wielervrienden bedankt!


Op de 35ste editie van de Mh2d mogen wij van WTC Sint Geertruid weer met genoegen terugkijken! Dat is alleen maar mogelijk als jullie genieten en nagenieten van de mooie routes en de entourage. De reacties van onze wielervrienden uit het hele land spreken boekdelen. Kijk ook eens op onze facebook-pagina of geniet nog even na van een youtube filmpje gemaakt door een deelnemer.
sportograf

Sportograf

Sportograf heeft ook dit jaar weer mooie foto's gemaakt zowel op zaterdag als zondag.
Kijk op de website van Sportograf en zoek op je deelnamenummer Mh2d..
Britt
clipsmallorcacycling
clips

“Een dag fietsen op Mallorca”

De dag begint stralend. Stel u voor, u doet de gordijnen van de hotelkamer open en de schittering van de blauwe zee schijnt u tegemoet.
Na een heerlijk ontbijt steekt u zich in de fietskleding en gaat u op weg naar de fietsenwinkel, waar al enkele andere gasten van een kopje koffie zijn aan het genieten. U vult uw bidon met sportdrank en samen met het groepje fietsers van uw niveau bespreekt u met de gids de te kiezen route door Mallorca.
De route begint langs de boulevard naar Palma de Mallorca. Na deze rustige rit begint de eerste klim richting de Coll de Sa Creu. Langs mooie binnenwegen fiets u verder naar Calvia en dan Andratx in het westen van Mallorca.
In Banyalbufar wordt gestopt voor lunch. Een prachtig dorpje te midden imposante rotsformaties en vergezichten. Vanaf het terras kijkt u uit op de Middellandse Zee en geniet u van de rust.
De rit wordt vervolgd richting Esporles, waarbij de benen niet worden gespaard. Iedereen die al eens in Mallorca is geweest zal u kunnen vertellen over de stevige Col’s van het Tramuntana Gebergte.
Uiteindelijk eindigt de rit, via Palma de Mallorca, weer in Can Pastilla. ’s Avonds geniet u van een uitgebreid diner in buffetvorm in het hotel om weer op kracht te komen. Daarna nog even een terrasje pakken om de avonturen van de dag te bespreken. Op naar de volgende!
Bekijk de website op www.mallorcacycling.nl

En de winnaar is...….

clips
Euro Cycling XP tbv Mh2d nieuwsbrief - afbeelding

De Mh2d is afgelopen, het fietsseizoen loopt ten einde… Wat nu?

Start je weg naar een nieuw fietsseizoen op Euro Cycling XP!
In oktober wordt voor het tweede jaar op rij de Euro Cycling XP in het MECC in Maastricht georganiseerd. Op deze expo vinden sportieve fietsers alles wat ze nodig hebben om het fietsseizoen goed af te sluiten en het winterseizoen te starten: het nieuwste materiaal, voorlichting over techniek, personal care & meer en natuurlijk winterzaken als Zwift en cross. Kortom, een perfecte kans om jezelf in de komende maanden goed voor te bereiden op een knallend nieuw fietsseizoen!
Voor de jongste generatie fietsers is er volop vermaak – en ook de retro liefhebbers kunnen maximaal genieten. Net als vorig jaar zal er ook het nodige zelf te fietsen zijn, met o.a. een gaaf buiten-testparcours! De hongerige fietser kan tussendoor bij passende wielerfoodtrucks terecht.
Benieuwd? Of direct een ticket kopen? Check www.eurocyclingxp.com.
19 – 21 oktober 2018
MECC Maastricht
Tickets €12,50
Landal-combi

Grenzeloos genieten bij Landal de Waufsberg!


Op nog geen 10 minuten rijden van het startpunt van de Mergelland Heuvelland 2 daagse, ligt het luxe vakantiepark Landal de Waufsberg. Dé ideale uitvalbasis voor deelname aan deze geweldige toertocht.

 • 62 vrijstaande villa’s (4-, 6-, 8- en 12-persoons villa’s)
 • Type: Comfort, Luxe of Extra Luxe
 • Fietsverhuur incl. fiets afspuitplek en bandenpomp
 • Minishop
 • Parkrestaurant Gasterij Henry VIII
De villa’s zijn van alle gemakken voorzien en dus perfect om uitgerust aan een mooie toertocht te beginnen. De achterblijvers kunnen ondertussen het beste van twee landen ontdekken. Op de grens van Nederland en België zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden voor het maken van leuke uitstapjes. Wat dacht u van een dagje shoppen in Maastricht, Luik of Aken of met de kids naar GaiaZOO in Kerkrade.

Eenmaal terug naar een lange dag fietsen kunt u heerlijk relaxen in uw villa. De fiets stalt u in de berging en zelf gaat u heerlijk buiten bij de haard zitten en genieten van het glooiende landschap of lekker ontspannen in de sauna of whirlpool, dit kan allemaal in deze prachtige villa’s.

Zie voor meer informatie www.landal.nl/waufsberg of www.gasterijhenry.nl

europcar
img1img2img3img4
facebook twitter instagram