mh2d-nieuwsbrief-header
00009

Voorinschrijving Mh2d


De voorinschrijving is vanaf 9 september gesloten. Maar let op, in tegenstelling tot andere jaren gaat de inschrijving voor de Mh2d 2019 direct na het evenement open. Veel wielerliefhebbers zijn zo enthousiast dat ze direct willen inschrijven voor de volgende editie. O ja, de Mh2d 2019 vindt plaats op 21 en 22 september.
ontbijtservice

Vrijdagavond barbecue

Kom je op vrijdag je inschrijfbewijs afhalen dan staat er een complete barbecue voor je klaar! Uiteraard wordt het gehele weekend gezorgd voor een natje en een droogje tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
stuurbord

Afhalen inschrijfbewijs

Wil je op zaterdagochtend in alle vroegte starten en niet teveel tijd verliezen, dan kun je al op vrijdag je inschrijfbewijs afhalen.
Afhalen van de inschrijfbewijzen is mogelijk op:
 • Vrijdagavond voorafgaand aan het evenement van 18.00 uur tot 21.00 uur;
 • Zaterdag- en zondagochtend tussen 7.30 uur en 11.00 uur.
Denk bij het afhalen van je startbenodigdheden aan je inschrijfnummer zodat je snel op weg kunt.
Ben je de bevestiging of je inschrijfnummer kwijt? Geen nood….in de tent kunnen we dat wel voor je opzoeken.
Op de zaterdag en zondag kun je starten tussen 7.30 en 11.00 uur vanaf de start/finish locatie.
routekaartje_barcode

Barcodes i.p.v. routekaartjes!


Verreweg de meeste deelnemers nemen geen routekaartjes mee, met als gevolg dat ieder jaar dozen met routekaartjes weggegooid moeten worden. Dat strookt niet met duurzaam gebruik van middelen. In de plaats van routekaartjes wordt nu een barcode aangeboden die gescand kan worden zodat mensen een link naar de route op hun smartphone krijgen. De barcode is beschikbaar via de kaarten die in de tent en op controleposten ophangen.

moerslag

Navigatie


Kom je met de auto naar Libeek en wil je gebruik maken van de ruime gratis parkeergelegenheid stel je navigatie dan in op:
Moerslag 32
6265 NC Sint Geertruid
medisch_poppetje

Noodnummers

Tijdens de Mh2d is de organisatie bereikbaar op nummer +31 6 5201 7852
Het nummer voor medische zaken is +31 6 5517 7015
Tip: programmeer deze nummers in je telefoon zodat je bij een incident niet lang hoeft te zoeken als je hulp nodig hebt. Let op: deze 2 telefoonnummers zijn alleen tijdens het evenement operationeel.
fietsenstalling

Bewaakte fietsenstalling

Ook dit jaar kunt je weer gebruik maken van onze bewaakte fietsenstalling. Deze service wordt je gratis aangeboden. Onderweg ben je zelf verantwoordelijk voor je kostbare bezit. Vergeet dus niet om een fietsslotje mee te nemen.
De bewaakte fietsenstalling is geopend:
vrijdag 17.45 –21.45, zaterdag 7.00 tot 19.00 en zondag 7.00 tot 17.00 uur

afspuiten

Douche en kleedruimtes

Sinds vorig jaar stellen we mooie douche- en kleedruimtes ter beschikking aan onze fietsvrienden zodat iedereen weer fris naar huis kan. Ook je fiets, met name je MTB, kun je na afloop afspuiten. Handig als je ook op zondag weer het terrein in wilt.
Stichting_Llimburgs_landschap

Unieke MTB routes!


Onze MTB routes zijn uniek. De organisatie heeft toestemming om terrein te betreden waar normaal geen toegang is. Limburgs Landschap vraagt dan ook aan onze deelnemers uitsluitend de gepeilde routes te gebruiken tijdens het evenement. Daarna zijn deze paden niet meer toegankelijk voor MTB'ers.
velo-t

Gedragsreglement toertochten

Deelnemers aan Mergelheuvelland 2-daagse verklaren dat zij akkoord gaan met de 11 gouden regels en dat zij overeenkomstig zullen handelen.
Deze regels zijn opgesteld door Velo-t, de samenwerkende toertochtorganisaties in Limburg.
 1. Deelname is alleen mogelijk voor geregistreerde deelnemers. Men kan slechts deelnemen met een stuurbordje en/of een rugnummer. Het stuurbordje dient goed zichtbaar aan het stuur van de fiets te worden bevestigd en/of het persoonlijk rugnummer dient goed zichtbaar op de rug te worden gespeld.
 2. Het karakter van de fietstocht is geen wedstrijd, maar een toeristische prestatie tocht.
 3. Deelnemers zijn gewone verkeersdeelnemers en zijn als zodanig gehouden aan de wettelijke verkeersregels. Hieronder valt ook het naast elkaar fietsen. Dit is toegestaan met maximaal 2 personen op voorwaarde dat dit geen hinder veroorzaakt.
 4. Deelnemers hebben respect voor overige weggebruikers en de lokale bevolking.
 5. Deelnemers hebben respect voor natuur en milieu en deponeren afval (ook bananen schillen) in de daarvoor bestemde afvalbakken bij rustpunten, start en finish.
 6. Deelnemers zijn zich volledig bewust van alle risico's die deelname met zich mee kunnen brengen. Zij waken over hun eigen veiligheid en de veiligheid van overige weggebruikers.
 7. Deelnemers rijden voor eigen risico. Het dragen van een valhelm is verplicht.
 8. Het gebruik van volgauto's op de route is verboden.
 9. Deelnemers moeten onverwijld de aanwijzingen van de organisatie volgen.
 10. Deelnemers kunnen bij wangedrag en het niet navolgen van deze gedrags regels uitgesloten worden van de toertocht waar men aan deelneemt en tevens onderstaande toertochten.
 11. Met Justitie in Maastricht is afgesproken dat de politie bij excessen tijdens de tocht repressief zal optreden. De organisatie zal desgevraagd de personalia van zich misdragende deelnemers aan de politie overhandigen.
2017 Schwalbe_ONE+ONE_HT+PRO_ONE_700x354_pixel_NL
maxim_gratis_bidon

Beginnen met een voorsprong? Maak een goed voedingsplan!

Hou rekening met 3 fases:

Opladen: Vóór het fietsen moet de energie in je spieren maximaal opgeladen zijn. Drink voldoende en gebruik de juiste voedingsstoffen om je koolhydraten en eiwitten optimaal te laden
Presteren: Tijdens het fietsen is het belangrijk om de vochthuishouding en de energievoorraad in je lichaam op peil te houden om goed te kunnen presteren. Drink ieder uur voldoende sportdrank (min. 500-750 ml) en neem iedere 60-90 minuten koolhydraatrijke voeding. Bij langere tochten moet je ook (na 180 minuten) je eiwitten tussentijds aanvullen!
Optimaliseren: Na het fietsen moet je koolhydraten, eiwitten en vocht weer aanvullen om snel en goed te herstellen, zodat je weer fit aan de volgende training kunt beginnen en je conditie en kracht kunt optimaliseren en verder uitbouwen.

Ga naar www.maximsportvoeding.nl en bekijk het ideale voedingsschema voor een lange toertocht en maak gebruik van de speciale MH2D winstpakker!
Fietskleding_Voordeel_Winkel-Ouderkerk
Fietskledingvoordeel
Fiets tijdens je trainingsronde langs bij onze Outletstore bij Amsterdam.

Aan het kruispunt waar het in Amsterdam en omgeving befaamde fietsrondje de Ronde hoep begint hebben Fietskledingvoordeel.nl en Wieleroutfits.nl een Outletwinkel geopend. Ruim 150 m2 aan koopjes en super aanbiedingen! Je vindt er ruim 2000 producten van de bekende fietskledingmerken met een korting t.o.v de adviesprijs van minimaal 20%. Maar je korting kan oplopen tot wel 70%. Daarnaast vind je er ons volledige 21Virages assortiment en vele fietsaccessoires.

Kom je op de fiets dan kan je gratis je bidon vullen met Maxim sportvoeding. En koop je zoveel spullen dat je het niet meer op de fiets mee kan nemen, dan sturen we het kosteloos naar je huisadres op. Heb je een rustdag en kom met de auto dan kan je er gratis parkeren (blauwe kaart)

Tot snel aan de Dorpsstraat 3 te Ouderkerk aan de Amstel
_VDH6162
logo_gulpener_small
Vrijheid proef je!

Als onafhankelijke familiebrouwerij genieten we al sinds 1825 van onze vrijheid. De vrijheid om onze eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid ervaren wij al 8 generaties en dat proef je terug in al onze bieren.

We hebben een sterke band met onze omgeving en zijn graag van waarde voor de wereld om ons heen. Daarom brouwen we bier met water uit eigen bronnen, gebruiken we hop uit eigen hoptuin en komt ook onze gerst van boeren uit de regio.
Benieuwd naar ons complete verhaal? Bezoek dan ons Gulpener BrouwLokaal.
Dompel je onder in de Gulpener bier- en brouwgeschiedenis. Daal af naar onze gewelfde kelders met meer dan 100 verschillende bierstijlen van over de hele wereld. Zie hoe we al bijna 200 jaar op ambachtelijke wijze onze bieren brouwen. Bezoek onze microbrouwerij waar wij, maar ook enthousiaste thuisbrouwers, kunnen experimenteren met nieuwe bierrecepten en smaken. En in onze bierwinkel bieden we een prachtselectie aan van bierboeken, brouwpakketten en nog veel meer. Je vindt het allemaal in het huis van De Vrije Brouwer.

Het Gulpener BrouwLokaal is dagelijks geopend van 11:00 – 22:00 uur.
Namens alle medewerkers van onze brouwerij, wensen wij jullie een fantastisch mooie Mergelheuvelland 2-daagse toe. Geniet van het prachtige Limburgse landschap!
sportograf
Tijdens de Mh2d zal Sportograf opnieuw aanwezig zijn om mooie actiefoto's te maken. Van elke deelnemer worden persoonlijk foto's gemaakt welke achteraf te bekijken zijn met het eigen rugnummer via de website van Sportograf.
img1img2img3img4
facebook twitter instagram