mh2d-nieuwsbrief-header
datum_voorinschrijving

Voorinschrijving Mh2d

Nieuwsgierig? Durf jij de uitdaging aan? Reserveer dan nu 15 en 16 september 2018 in je agenda. Deelname is alleen mogelijk via voorinschrijving: www.mh2d.nl
In het hart van het Zuid-Limburgse 5-sterren landschap, het Heuvelland, ligt de start en finish van een uniek wielerevenement: de Mergelheuvelland 2-daagse. Vanuit het rustige en schilderachtige Libeek voeren diverse race- en MTB-routes door schitterende landschappen in het uiterste zuiden van Nederlands Limburg en de grensstreek met België en Duitsland.
Let op: de voorinschrijving sluit op 9 september!
Klik hier om direct naar het online inschrijfformulier te gaan.
ontbijtservice

Vrijdagavond barbecue

Kom je op vrijdag je deelnamebewijs afhalen dan staat er een complete barbecue voor je klaar!

Ontbijtservice

Wegens succes verlengd!
Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer gaan bij ons hand in hand met sportieve uitdagingen. Vandaar dat je bij ons kunt genieten van een luxe ontbijt voor slechts
€ 9,00.

Je gaat goed voorbereid van start en komt al in de juiste sfeer om te genieten van het heuvelland met mooie afdalingen en af en toe een kuitenbijter. Wil je gebruik maken van een ontbijt dan kun je dat kenbaar maken bij de inschrijving.
Voor aanvang van jouw tocht staat dan een heerlijk ontbijt op je te wachten, vers bereid met Limburgse streekproducten.
Het luxe ontbijt bestaat uit:
  • 2 sneetjes bruin speltbrood met spek en ei
  • 1 wit pistoletje met jong belegen kaas
  • 1 krentenbol
  • 1 vruchtenyoghurt
  • 1 glas sinaasappelsap
  • 1 kop koffie/thee
fietsenstalling

Bewaakte fietsenstalling

Ook dit jaar kunt je weer gebruik maken van onze bewaakte fietsenstalling. Deze service wordt je gratis aangeboden. Onderweg ben je zelf verantwoordelijk voor je kostbare bezit. Vergeet dus niet om een fietsslotje mee te nemen.
weekendje_Mh2d

Weekendje Mh2d


Fietsevenement Mh2d strekt zich uit over 2 dagen. Veel wielerliefhebbers komen al op vrijdag naar Zuid Limburg en maken er een gezellig en sportief weekendje van. Zoek je nog een plekje om te overnachten tijdens de Mh2d, neem dan eens een kijkje op onze overnachtingspagina. Deze aanbieders hebben vaak speciale Mh2d arrangementen.
https://www.mh2d.nl/overnachten/
klimmerbrevet

Klimmersbrevet


Mh2d maakt deel uit van de tochten die worden georganiseerd door
'Het Nederlandse Klimmers Comité'. Voor meer informatie zie de website
arrangementopmaat_

Arrangementen

Het ontbijtarrangement hebben we in deze nieuwsbrief al uitgelicht. Wil jij samen met je wielervrienden inschrijven kijk dan op de website voor een team arrangement. Heb jij speciale wensen, neem dan contact met ons op zodat wij een aanbieding op maat kunnen leveren! Voor meer informatie zie onze website.
afstanden
Zelfde gebied, aangepaste routes!

De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten. Wij willen je als deelnemer optimaal laten meegenieten van ons mooie landschap en de Bourgondische sfeer. Om de overlast voor onze woonomgeving te beperken en deelnemers maximaal te spreiden, wordt op zaterdag en op zondag gefietst in een ander gedeelte van het Limburgse land en de Voerstreek. Ook dit jaar hebben we weer een aantal verrassingen in de routes opgenomen!
Op zaterdag kun je kiezen voor 3 afstanden: 90, 120 en 160 km. en op zondag voor 90 dan wel 120 km.

De MTB-tochten zijn bekend als sportieve uitdagingen van uitzonderlijk niveau. Kenmerkend voor de tochten zijn de verscheidenheid van het ruige en mooie terrein in Zuid Limburg en de Belgische Voerstreek. In goed overleg met Natuur- en Landschapbeheerorganisaties kan op plaatsen gefietst worden die anders niet toegankelijk zijn voor MTB-ers. Tevens zijn op beide dagen de routes geheel verschillend. Ook dit jaar zul je versteld staan van de mogelijkheden die dit unieke landschap te bieden heeft. Laat je wederom verrassen!
Op zaterdag kun je een keuze maken uit maar liefst 4 afstanden: 35, 50, 70 en 100 km. Op zondag kun je kiezen voor 3 afstanden: 35, 50 of 70 km.
afterparty

Afterparty

Onder het genot van een natje en een droogje kun je op zaterdag genieten van live muziek met Toutes Directions. Op youtube kun je alvast in de stemming komen maar uiteraard moet er eerst gefietst worden!

Toutes Directions op locatie Libeek in actie
aankondiging_laatste_nieuwsbrief

Nieuwsbrief September

Vlak voor de Mh2d verschijnt nog een laatste nieuwsbrief in de 2e week van september met informatie over het evenement met o.a.
- informatie over de bereikbaarheid zoals instelling navigatie;
- vanaf hoe laat deelnamebewijs afgehaald kan worden op vrijdag, zaterdag en zondag;
- openingstijden fietsenstalling;
- telefoonnummer organisatie en stichting MOS (medisch);
- gedragscode race en mtb.
Houd deze nieuwsbrief dus in de gaten!
sks_germany
SKS spatbord_en_verlichting_
Spatborden met magneetbevestiging. Kan dat?
Ja dus. SKS Germany introduceert het onder de naam MonkeyLink. Behalve voor- en achterspatborden kun je er ook verlichting en en bidons magnetisch mee bevestigen. Slechts één klik en het zit muurvast vergrendeld, en ook zo weer los. Heel slim: bij E-MTB kun je de verlichting zelfs bedienen vanaf je display. Racefietsers zullen vooral blij zijn met de SKS RACEBLADE Pro XL, nu ook in matzwart (set 44,99 euro). Zien er stijlvol uit, beschermen echt optimaal, zijn superlicht en zitten er zo op. Want wees eerlijk: een natte rug is nooit leuk. Laatste tip voor Race en MTB: de nieuwe, digitale SKS AIRCHECKER (24,99 euro) is uit. Geeft bandendruk tot op een tiende nauwkeurig weer, naar keuze in bar of PSI, voor zowel Presta, Schräder en Dunlop ventielen. Kunt er ook realtime druk mee reduceren. Verkrijgbaar bij de SKS-dealers.
Euro Cycling XP tbv Mh2d nieuwsbrief - afbeelding

De Mh2d is afgelopen, het fietsseizoen loopt ten einde… Wat nu?

Start je weg naar een nieuw fietsseizoen op Euro Cycling XP!
In oktober wordt voor het tweede jaar op rij de Euro Cycling XP in het MECC in Maastricht georganiseerd. Op deze expo vinden sportieve fietsers alles wat ze nodig hebben om het fietsseizoen goed af te sluiten en het winterseizoen te starten: het nieuwste materiaal, voorlichting over techniek, personal care & meer en natuurlijk winterzaken als Zwift en cross. Kortom, een perfecte kans om jezelf in de komende maanden goed voor te bereiden op een knallend nieuw fietsseizoen!
Voor de jongste generatie fietsers is er volop vermaak – en ook de retro liefhebbers kunnen maximaal genieten. Net als vorig jaar zal er ook het nodige zelf te fietsen zijn, met o.a. een gaaf buiten-testparcours! De hongerige fietser kan tussendoor bij passende wielerfoodtrucks terecht.
Benieuwd? Of direct een ticket kopen? Check www.eurocyclingxp.com.
19 – 21 oktober 2018
MECC Maastricht
Tickets €12,50
AdvertentieDrukkerijDeHeeg_contouren[39591]
AVG004
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Om die reden vragen wij toestemming voor het toezenden van onze nieuwsbrief, zodat u in de toekomst op de hoogte blijft van de ontwikkelingen omtrent de Mh2d.
Als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen dan verzoeken wij u vriendelijk van de gelegenheid gebruik te maken om u uit te schrijven.
Onze privacyverklaring kunt u vinden op de website.
img1img2img3img4
facebook twitter instagram