Skip to main content

Contact MH2D

Evenement/ Start locatie

Libeek 2
6265 NE Sint Geertruid
Nederland

Contact

Vul het contactformulier in

KVK nummer: 40204610 , BTW nummer: NL816472245B01

Stuur ons je bericht

Veelgestelde vragen

Waar kan ik parkeren?

In de buurt van de startlocatie zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden. Volg ter plekke de aanwijzingen van de Mh2d parkeer medewerkers op. Navigeer naar het adres vermeld als locatie op onze website.

Kan ik de door mij gekozen route nog wijzigen?

Ja, je kunt de gekozen route tot begin september wijzigen via je deelnemerdashboard. Deze kun je vinden in je bevestigingsemail van je aangekochte ticket(s).

Kan ik het door mij aangekochte unieke Mh2d `24 wielershirt retourneren of ruilen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk vanwege het feit dat dit een custom made shirt is via onze partner Bioracer.

Kan ik mijn aangekochte tickets of inschrijfgeld restitueren?

Nee, het is niet mogelijk om aangekochte tickets of betaald inschrijfgeld te restitueren.

Wat valt er onder de servicekosten van een (gekocht) ticket?

Mh2d streeft naar een laagdrempelig maar compleet en te gek wielerweekend voor onze deelnemers. Hierin proberen we, ondanks zaken als inflatie en kostenstijgingen van leveranciers,  redelijke prijzen te handhaven voor deelname en consumptie. Desondanks moeten we als organisatie mee in technologische ontwikkelingen en nieuwe standaarden op gebied van wet en regelgeving.
Binnen servicekosten worden de fee’s voor o.a. gebruik van modern en capabel inschrijvingsplatform en betalingsproviders afgevangen. Het opnemen van servicekosten is hedendaags gemeengoed binnen de wereld van online ticketverkoop en de reden dat dit apart wordt doorberekend is voornamelijk gericht op transparantie en een standaard werkwijze.
Verder is de (over)stap naar een nieuw modern ticketplatform voornamelijk ontstaan vanwege 2 redenen. Meer gemak voor de deelnemer, o.a. zelf kunnen wijzigen en inzien van gegevens dan wel keuzes. Daarnaast is de wet en regelgeving door de jaren heen strenger geworden en wordt er vanuit bepaalde instanties verwacht dat we zo exact mogelijk in kaart hebben welke deelnemers er van start zijn gegaan om een vergunningte ontvangen, in verband met hulp bij eventuele noodgevallen. Hierin is de digitale scan van QR codes essentieel bij het afhalen van startnummers. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we zo goed mogelijk weten wie er op pad is.

Wanneer kan ik mijn startbewijs afhalen en wat heb ik hiervoor nodig?

Het afhalen van je startnummer kan op vrijdag 20 september van 16:30 tot 20:00u en zaterdag 21 & zondag 22 september vanaf 07:30. Hiervoor heb je je bevestigingsmail met QR nodig. De QR wordt gescand om te weten dat je bent gestart en zodat we mogelijk hulp kunnen bieden in geval van pech of nood.

Kan ik in de buurt overnachten?

Wist je dat bijna 80% van onze deelnemers gebruik maakt van een overnachting? Op de pagina partners vindt je greep van aangesloten partners hier in de buurt.