u bent nu hier: Deelnemen - Arrangementen

Arrangementen

Het Mh2d Team arrangement


Voor bedrijven- en verenigingen teams met meer dan 50 deelnemers bieden wij de mogelijkheid om uw relaties en deelnemers te ontvangen. Op de start- en finishlocatie heeft u de mogelijkheid om buiten een tent van 3m x 3m te plaatsen inclusief één eigen banner, beachflag of spandoek. Uw eigen hostess neemt de startbewijzen in ontvangst en verdeelt deze in uw eigen start- en finishtent. Met het Mh2d Team arrangement heeft u voorrang bij het boeken van het Mh2d Ontbijt arrangement.

 

Het Mh2d Ontbijt arrangement


Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer gaan bij ons hand in hand met sportieve uitdagingen. Om ervoor te zorgen dat u zowel in de juiste sfeer als goed voorbereid van start gaat, is het dit jaar mogelijk om te genieten van een luxe ontbijt, voor slechts €9,00. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit bij de inschrijving aangeven. 

Wilt u dit heerlijk ontbijt, dan staat op verzoek van 07.00h – 10.00h een luxe Limburgs wieler ontbijt, voor u klaar met alle ingrediënten die u nodig heeft voor de te leveren sportieve prestatie.

Het luxe ontbijt zal bestaan uit:
  • 2 sneetjes bruin speltbrood met spek en ei
  • 1 wit pistoletje met jong belegen kaas
  • 1 krentenbol
  • 1 vruchtenyoghurt
  • 1 glas sinaasappelsap
  • 1 kop koffie/thee
  

Het Mh2d Op Maat arrangement


Wilt u liever een arrangement op maat? Overnachten in de buurt van het evenement, een reservering voor een lunch ergens aan het parcours?
’s Avonds dineren, activiteit na het evenement, deskundige begeleiding, vervoer of eventueel nog andere wensen?
Wij maken graag voor u en uw gasten een arrangement op maat!
Wilt u meer informatie of een offerte van Mh2d ‘Op maat’, neem dan contact op met info@mh2d.nl