Tijdens de Mergelheuvelland 2-daagse bieden we verschillende arrangementen aan, namelijk:

 

Het Mh2d Team arrangement

Voor bedrijven- en verenigingen met meer dan 50 deelnemers bieden wij de mogelijkheid om je relaties en deelnemers te ontvangen. Op de start- en finishlocatie heb je de mogelijkheid om buiten een tent van 3m x 3m te plaatsen inclusief één eigen banner, beachflag of spandoek. Je eigen hostess neemt de startbewijzen in ontvangst en verdeelt deze in uw eigen start- en finishtent. Met het Mh2d Team arrangement heb je voorrang bij het boeken van het Mh2d Ontbijt arrangement.

 

Het Mh2d Ontbijt arrangement

Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer gaan bij ons hand in hand met sportieve uitdagingen. Om ervoor te zorgen dat je zowel in de juiste sfeer als goed voorbereid van start gaat, is het dit jaar wederom weer mogelijk om te genieten van een luxe ontbijt, voor slechts €11,00. Indien je hiervan gebruik wilt maken, kunt je dit bij de inschrijving aangeven.

Wil je dit heerlijk ontbijt, dan staat op verzoek van 07.00h – 10.00h een luxe Limburgs wieler ontbijt, voor je klaar met alle ingrediënten die je nodig hebt voor de te leveren sportieve prestatie.

Het luxe ontbijt zal bestaan uit:

  • 2 sneetjes bruin speltbrood met spek en ei
  • 1 wit pistoletje met jong belegen kaas
  • 1 krentenbol
  • 1 vruchtenyoghurt
  • 1 glas sinaasappelsap
  • 1 kop koffie/thee

 

Het Mh2d Op Maat arrangement

Liever een arrangement op maat? Overnachten in de buurt van het evenement, een reservering voor een lunch ergens aan het parcours?
’s Avonds dineren, activiteit na het evenement, deskundige begeleiding, vervoer of eventueel nog andere wensen?
Wij maken graag voor jou en je gasten een arrangement op maat!
Meer informatie of een offerte van Mh2d ‘Op maat’, neem dan contact op met [email]info@mh2d.nl[/email].

Sponsoren Mergelheuvelland 2-daagse
PLATINA SPONSOREN