4-daagse Mallorca Fietsvakantie voor 2 personen!

Ook dit jaar geven we in samenwerking met Clips Cycling Mallorca weer een te gekke fietsvakantie voor 2 personen weg. Vorig jaar ging Sander Jeunink met deze prijs aan de haal en hij heeft deze samen met zijn vader verzilverd begin maart 2023. Mede door super medewerking van Clips Cycling Mallorca heeft Sander en zijn vader een geweldige tijd gehad. Van fietsen in een stralend zonnetje, bedwingen van de Col de Grau tot besneeuwde bergtoppen. Een unieke ervaring om nooit te vergeten!

Hoe kun je winnen?

Dit jaar zal de prijs worden verloot onder de deelnemers van de volgende prijsvraag. Mh2d wordt sinds ons bestaan georganiseerd door eigen clubleden en vele vrijwilligers, onze prijsvraag is als volgt:

De hoeveelste editie van Mh2d zal op zaterdag 16 en zondag 17 september plaatsvinden?

Vul het volgende formulier in om kans te maken op deze prijs!

   

  * Slechts eenmaal deelnemen per emailadres/ naam, Deze dienen overeen te komen met je daadwerkelijke paspoort/ identiteitsbewijs om deze prijs te kunnen verzilveren. Deelname mogelijk tot en met vrijdag 12 mei 23:59. Bij deelname ga je ermee akkoord om onze nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen, uitschrijven is vervolgens altijd mogelijk.

  Winnaar bekend: Hendrie Hoen

   

  Sponsoren Mergelheuvelland 2-daagse
  PLATINA SPONSOREN