Fietstocht Maastricht

Dit jaar jaar wordt de Mh2d zoals vanouds het derde weekend van september georganiseerd.
.

Fietstochten

De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar één ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten.

Wij willen je als deelnemer optimaal laten meegenieten van ons mooie landschap en de bourgondische sfeer. Om de overlast voor onze woonomgeving te beperken en deelnemers maximaal te spreiden, fietst men op zaterdag en op zondag in een ander gedeelte van het Limburgse land en de Voerstreek. Daarbij houden we ons aan de regels en overigens terechte eisen die gemeentes ons stellen voor het verkrijgen van de voor ons evenement noodzakelijke vergunningen. Daartoe moeten we aan de routes soms concessies doen, maar dan nog blijft er voldoende over om veel moois te blijven bieden. Ook dit jaar hebben we weer een aantal verrassingen!

De MTB-tochten zijn bekend als sportieve uitdaging van uitzonderlijk niveau. Kenmerkend voor de tochten zijn de verscheidenheid van het ruige en mooie terrein in Zuid Limburg en de Belgische Voerstreek. In goed overleg met Natuur- en Landschapbeheerorganisaties kan op plaatsen gefietst worden die anders niet toegankelijk zijn voor MTB-ers. Tevens zijn op beide dagen de routes geheel verschillend. Ook dit jaar zul je versteld staan van de mogelijkheden die dit unieke landschap te bieden heeft. Laat je wederom verrassen!

Inschrijven voor de Mergelheuvelland 2-daagse? Het is ook dit jaar mogelijk om je samen met je vrienden in te schrijven als team. Voordeel hiervan is dat jullie je rugnummers sneller kunnen afhalen en je teamnaam wordt op je startbewijs en rugnummer afgedrukt. Let op: bij inschrijven als een team is 1 lid de hoofdinschrijver die voor het hele team afrekent en de rugnummers afhaalt. Wijzigingen aanbrengen in een team op een later tijdstip is helaas niet mogelijk.

Sponsoren Mergelheuvelland 2-daagse
PLATINA SPONSOREN