De editie van 2017 zit er al weer op, er wordt de komende dagen nog hard gewerkt door een groep enthousiaste vrijwilligers om de laatste restanten netjes op te ruimen van deze wederom geweldige editie van de Mergelheuvelland 2- Daagse.

We bedanken iedereen die op enige manier van denken en/of werken heeft meegeholpen tot het slagen van dit festijn. Natuurlijk ook onze vrijwilligers die namens een andere vereniging hun uiterste best hebben gedaan om hieraan mee te werken.

MH2D MTB 2017Natuurlijk kunnen we onze deelnemers niet uitsluiten in het bedanken, jullie maken dit feestje voor ons allemaal compleet door samen met je vrienden, familie of collega’s de tocht naar het Zuiden te maken. Met jullie feedback en complimenten gaan we aan de slag om ook de 34e editie van dit feest in het derde weekend van september 2018 te laten slagen.

Natuurlijk gaat er ook wel eens wat mis of loopt het niet zoals verwacht, elk jaar opnieuw doen we ons stinkende best om jullie een ultiem sportevenement met een hoog pleziergehalte aan te bieden. Zo is de nieuwe bewaakte fietsenstalling maar liefst door 1859 personen gebruikt, een service van de organisatie.

Rest ons als organisatie natuurlijk ook onze sponsoren te bedanken, ook zij denken met ons mee op de achtergrond om samen het product MH2D te promoten en mogelijk te maken.Blijf vooral meedenken en aarzel niet om de MH2D van goede