St. Geertruid is gelegen in Nederlands Zuid Limburg vlakbij de Belgische grens ca 10 km ten zuiden van Maastricht en 20 km ten noorden van Luik. Direct naast de startplaats wordt er een grote parkeeraccommodatie ingericht. Op beide dagen is de start en de aankomst in St. Geertruid, nabij camping ‘De Kersengaard’ te Libeek. U treft in de nabijheid van St. Geertruid aanwijsborden naar de parkeerplaats en de start van de Mh2d aan.

ROUTEBESCHRIJVING

Routebeschrijving maken via Google Maps

Via de A2 richting Maastricht. Komend vanaf de A2 uit het Noorden houdt u richting Maastricht aan. Circa 10 km na Maastricht kunt u de afslag St. Geertruid kiezen en daarna de ANWB-borden richting St Geertruid volgen. Wij raden u echter aan de iets zuidelijker gelegen afslag Eijsden, Oost-Maarland (57) te kiezen, daarna eerst richting Eijsden en dan richting St. Geertruid aan te houden. De weg vanuit Mheer naar Libeek zal voor auto’s worden afgesloten, fietsers kunnen wel door. Deelnemers die vanuit het zuiden (autoweg Luik-Maastricht) komen kunnen het beste afslag Eijsden (58) nemen en dan St. Geertruid aanhouden.

Via de A2 vanuit Luik/ depart de Liege

Komend vanuit Luik België volgt u de A2 richting Maastricht. Na de Belgisch-Nederlandse grens gepasseerd te zijn, neemt u de eerste afslag richting Eijsden, Oost-Maarland (57) daarna eerst richting Eijsden en dan richting St. Geertruid aanhouden.

Per fiets of bus vanaf centraal station Maastricht

Als u per openbaar vervoer reist, kunt u natuurlijk vanaf het NS station Maastrich de fiets nemen. De afstand tot de startlocatie bedraagt dan ca 10 km. Bij de hoofduitgang van het station links (zuidelijke richting). Vervolgens bij de verkeerslichten rechts, daarna bij de volgende verkeerslichten links. De weg langs de Maas blijven volgen via Oost Maarland tot in Eijsden. In Eijsden op de rotonde links de spoorweg oversteken en bij de voorrangskruising rechtdoor richting St. Geertruid. Na ongeveer 1 km treft u de aanwijzingsborden van de organisatie aan die u de weg wijzen naar de startplaats.

Met het openbaar vervoer tot in St. Geertruid gaat als volgt: neem vanaf station Maastricht de buslijn 56 of 57 en stap uit op het Kermisterrein in St. Geertruid.  Volg van daar de aanwijsborden van de organisatie naar de startplaats.

Sponsoren Mergelheuvelland 2-daagse
PLATINA SPONSOREN