Sint Geertruid is gelegen in Nederlands Zuid Limburg vlakbij de Belgische grens circa 10 km ten zuiden van Maastricht en 20 km ten noorden van Luik. Direct naast de startplaats wordt er een grote parkeeraccommodatie ingericht. Op beide dagen is de start en de aankomst in Sint. Geertruid, nabij camping ‘De Kersengaard’ te Libeek. Je treft in de nabijheid van Sint Geertruid aanwijsborden naar de parkeerplaats en de start van de Mh2d aan.

ROUTEBESCHRIJVING

Routebeschrijving maken via Google Maps

 

Via de A2 vanuit Eindhoven/Maastricht

Komend vanaf de A2 uit het Noorden houdt je richting Maastricht aan. Circa 10 km na Maastricht kun je de afslag Sint Geertruid (56) kiezen en daarna de ANWB-borden richting Sint Geertruid volgen. Wij raden je echter aan de iets zuidelijker gelegen afslag Eijsden, Oost-Maarland (57) te kiezen, daarna eerst richting Eijsden en dan richting Sint Geertruid aan te houden. De weg vanuit Mheer naar Libeek zal voor auto’s worden afgesloten, fietsers kunnen wel door.

 

Via de A2 vanuit Luik/ depart de Liege

Komend vanuit Luik België volg je de A2 richting Maastricht. Na de Belgisch-Nederlandse grens gepasseerd te zijn, neem je de eerste afslag richting Eijsden, Oost-Maarland (57) daarna eerst richting Eijsden en dan richting Sint Geertruid aanhouden.

 

Parkeren

In de buurt van de startlocatie zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Volg ter plekke de aanwijzingen van de Mh2d parkeer medewerkers op.

Onderstaand tref je de locatie van de parkeerweides aan.

Sponsoren Mergelheuvelland 2-daagse
PLATINA SPONSOREN