mh2d-nieuwsbrief-header
sportograf- mei 2019

Voorinschrijving Mh2d

Nieuwsgierig? Durf jij de uitdaging aan? Reserveer dan nu alvast 21 en 22 september 2019 in je agenda. Deelname is alleen mogelijk via voorinschrijving: www.mh2d.nl
In het hart van het Zuid-Limburgse 5-sterren landschap, het Heuvelland, ligt de start en finish van een uniek wielerevenement: de Mergelheuvelland 2-daagse. Vanuit het rustige en schilderachtige Libeek voeren diverse race- en MTB-routes door schitterende landschappen met adembenemende panorama's in het uiterste zuiden van Nederlands Limburg en de grensstreek met België en Duitsland
Klik hier om direct naar het online inschrijfformulier te gaan.
ontbijtservice

Ontbijtservice

Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer gaan bij ons hand in hand met sportieve uitdagingen. Vandaar dat je bij ons kunt genieten van een luxe ontbijt voor slechts
€ 9,00.

Je gaat goed voorbereid van start en komt al in de juiste sfeer om te genieten van het heuvelland met adembenemende vergezichten en de nodige uitdaging als het op hoogtemeters aankomt. Wil je gebruik maken van een ontbijt dan kun je dat kenbaar maken bij de inschrijving.
Voor aanvang van jouw tocht staat dan een heerlijk ontbijt op je te wachten, vers bereid met Limburgse streekproducten.
Het luxe ontbijt bestaat uit:
  • 2 sneetjes bruin speltbrood met spek en ei
  • 1 wit pistoletje met jong belegen kaas
  • 1 krentenbol
  • 1 vruchtenyoghurt
  • 1 glas sinaasappelsap
  • 1 kop koffie/thee
klimmersbrevet

Klimmersbrevet


MH2D maakt deel uit van de tochten die worden georganiseerd door
'Het Nederlandse Klimmers Comité'.
overnachtingen

Weekendje Mh2d


Fietsevenement Mh2d neemt zoals bekend, 2 dagen in beslag. Veel wielerliefhebbers komen al op vrijdag naar Zuid Limburg en maken er een gezellig en sportief weekendje van. Zoek je nog een plekje om te overnachten tijdens de Mh2d, neem dan eens een kijkje op onze overnachtingspagina. Deze aanbieders hebben vaak speciale Mh2d arrangementen.
https://www.mh2d.nl/overnachtingspartners/
groepsarangement

Arrangementen

Het ontbijtarrangement hebben we in deze nieuwsbrief al uitgelicht. Wil jij samen met je wielervrienden inschrijven kijk dan op de website voor een team arrangement. Heb jij speciale wensen, neem dan contact met ons op zodat wij een aanbieding op maat kunnen leveren! Voor meer informatie zie onze website.
WillemMarcus
Willem is een enthousiast wielerliefhebber en verhuurt luxe chalets & vakantiewoningen in Schin op Geul. Vanaf het park heb je een schitterend uitzicht op de Sousberg en de beroemde en beruchte Keutenberg! Ook voor het huren van een chalet of vakantiewoningen op toplocaties op de Veluwe, de Achterhoek, Noord Brabant of aan de kust is Willem graag je vertrouwde contactpersoon.
teaser

Teaser Mh2d

Heb je onze teaser al gezien? Laat je verrassen door deze video over de Mh2d beleving. Gegarandeerd dat je zult inschrijven na het zien van dit filmpje en niet kunt wachten om aan de 'start' te verschijnen op 21 en 22 september.
Ga snel naar: https://www.mh2d.nl/filmpjes/
2017 Schwalbe_ONE+ONE_HT+PRO_ONE_700x354_pixel_NL
Koekkelkoren_02
BikestoreGadet
adres_gadet
img1img2img3img4
facebook twitter instagram