mh2d-nieuwsbrief-header
banner2018_003

Voorinschrijving Mh2d

De voorinschrijving is vanaf 11 september gesloten. Maar let op, ook dit jaar gaat de inschrijving voor de Mh2d 2020 direct na het evenement weer open. Veel wielerliefhebbers zijn zo enthousiast dat ze direct willen inschrijven voor de volgende editie. O ja, de Mh2d 2020 vindt plaats op 19 en 20 september.
barbecue_totaal

Vrijdagavond barbecue

Kom je op vrijdag je inschrijfbewijs afhalen dan staat er een complete barbecue voor je klaar! Uiteraard wordt het gehele weekend gezorgd voor een natje en een droogje tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Je kunt gebruik maken van ons barbecue assortiment tussen 18.00 en 21.00 uur.
stuurbord

Afhalen inschrijfbewijs

Wil je op zaterdagochtend in alle vroegte starten en niet teveel tijd verliezen, dan kun je al op vrijdag je inschrijfbewijs afhalen.
Afhalen van de inschrijfbewijzen is mogelijk op:
 • Vrijdagavond voorafgaand aan het evenement van 18.00 uur tot 21.00 uur;
 • Zaterdag- en zondagochtend tussen 7.30 uur en 11.00 uur.
Denk bij het afhalen van je startbenodigdheden aan je inschrijfnummer zodat je snel op weg kunt.
Ben je de bevestiging of je inschrijfnummer kwijt? Geen nood….in de tent kunnen we dat wel voor je opzoeken.
Op de zaterdag en zondag kun je starten tussen 7.30 en 11.00 uur vanaf de start/finish locatie in Libeek.
paspoort_id

Legitimatieplicht in Nederland en België!

Van de Belgische politiecommissaris uit Eupen hebben wij te horen gekregen dat de deelnemers aan de Mh2d zich te allen tijde moeten kunnen identificeren middels een identiteitskaart dan wel paspoort. Zeker wanneer er sprake is van een ongeluk dan wel schade aan derden wordt veroorzaakt.
Let op: alle routes lopen over Belgisch grondgebied. Het spreekt natuurlijk voor zich dat deze legitimatieplicht al enkele jaren in Nederland geldt.
routekaartje_barcode

Barcodes i.p.v. routekaartjes!

Verreweg de meeste deelnemers nemen geen routekaartjes mee, met als gevolg dat ieder jaar dozen met routekaartjes weggegooid moeten worden. Dat strookt niet met duurzaam gebruik van middelen. In de plaats van routekaartjes wordt nu een QR-code aangeboden die je kunt scannen zodat er een link naar de route op je smartphone beschikbaar komt. De QR-code is beschikbaar via de kaarten die op de start/finish locatie en controleposten duidelijk zichtbaar ophangen.
moerslag

Navigatie

Kom je met de auto naar Libeek maak dan gebruik van de ruime gratis parkeergelegenheid en stel je navigatie in op:
Moerslag 32
6265 NC Sint Geertruid
Zet je auto niet zomaar langs de weg want er zijn overal parkeerverboden!
vragen_medisch_poppetje

Noodnummers

Tijdens de Mh2d is de organisatie bereikbaar op nummer +31 6 5201 7852
Het nummer voor medische zaken is +31 6 5517 7015
Tip: programmeer deze nummers in je telefoon zodat je bij een incident niet lang hoeft te zoeken als je hulp nodig hebt. Let op: deze 2 telefoonnummers zijn alleen tijdens het evenement operationeel.
fietsenstalling

Bewaakte fietsenstalling

Ook dit jaar kunt je weer gebruik maken van onze bewaakte fietsenstalling. Deze service wordt je gratis aangeboden. Onderweg ben je zelf verantwoordelijk voor je kostbare bezit. Vergeet dus niet om een fietsslotje mee te nemen.
De bewaakte fietsenstalling is geopend:
 • Vrijdag van 17.45 tot 21.45 uur
 • Zaterdag van 7.00 tot 19.00 uur
 • Zondag van 7.00 tot 17.00 uur
afspuiten

Douche en kleedruimtes

Al enkele jaren stellen we mooie douche- en kleedruimtes ter beschikking aan onze fietsvrienden zodat iedereen weer fris naar huis kan. Ook je fiets, met name je MTB, kun je na afloop afspuiten. Handig als je ook op zondag weer het terrein in wilt.
Stichting_Llimburgs_landschap

Unieke MTB routes!

Onze MTB routes zijn uniek. De organisatie heeft toestemming om terrein te betreden waar normaal geen toegang is. Limburgs Landschap vraagt dan ook aan onze deelnemers uitsluitend de gepijlde routes te gebruiken tijdens het evenement. Daarna zijn deze paden niet meer toegankelijk voor MTB'ers.
velo-t

Gedragsreglement toertochten

Deelnemers aan Mergelheuvelland 2-daagse verklaren dat zij akkoord gaan met de 11 gouden regels en dat zij overeenkomstig zullen handelen.
Deze regels zijn opgesteld door Velo-t, de samenwerkende toertochtorganisaties in Limburg.
 1. Deelname is alleen mogelijk voor geregistreerde deelnemers. Men kan slechts deelnemen met een stuurbordje en/of een rugnummer. Het stuurbordje dient goed zichtbaar aan het stuur van de fiets te worden bevestigd en/of het persoonlijk rugnummer dient goed zichtbaar op de rug te worden gespeld.
 2. Het karakter van de fietstocht is geen wedstrijd, maar een toeristische prestatie tocht.
 3. Deelnemers zijn gewone verkeersdeelnemers en zijn als zodanig gehouden aan de wettelijke verkeersregels. Hieronder valt ook het naast elkaar fietsen. Dit is toegestaan met maximaal 2 personen op voorwaarde dat dit geen hinder veroorzaakt.
 4. Deelnemers hebben respect voor overige weggebruikers en de lokale bevolking.
 5. Deelnemers hebben respect voor natuur en milieu en deponeren afval (ook bananen schillen) in de daarvoor bestemde afvalbakken bij rustpunten, start en finish.
 6. Deelnemers zijn zich volledig bewust van alle risico's die deelname met zich mee kunnen brengen. Zij waken over hun eigen veiligheid en de veiligheid van overige weggebruikers.
 7. Deelnemers rijden voor eigen risico. Het dragen van een valhelm is verplicht.
 8. Het gebruik van volgauto's op de route is verboden.
 9. Deelnemers moeten onverwijld de aanwijzingen van de organisatie volgen.
 10. Deelnemers kunnen bij wangedrag en het niet navolgen van deze gedrags regels uitgesloten worden van de toertocht waar men aan deelneemt en tevens onderstaande toertochten.
 11. Met Justitie in Maastricht is afgesproken dat de politie bij excessen tijdens de tocht repressief zal optreden. De organisatie zal desgevraagd de personalia van zich misdragende deelnemers aan de politie overhandigen.
schwalbe_new
maxim

Jouw inschrijving is geld waard!

Optimaal presteren en snel herstellen doe je met Maxim Sportvoeding.
Ga naar www.maximsportvoeding.nl en bekijk het ideale voedingsschema voor een lange toertocht en maak gebruik van de speciale MH2D winstpakker!
Schrijf je in voor de Maxim nieuwsbrief, dan krijg je op vrijdag 20/09/2019 bij de Maxim Caravan een Maxim Energy Bar of Maxim Bidon of op zaterdag 21/09 een gratis Maxim Recovery Milkshake of een NoodleSoup gratis. De Maxim Nieuwsbrief brengt jou 2 x per maand op de hoogte van handige sport- en voedingstips, leuke feitjes en extra acties.
WIN !!….…. Iedere 20ste inschrijver wint een gratis Maxim Sportvoedingspakket t.w.v. € 20.**
**(Actie loopt tot 21/09/2019. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Unieke Maxim Noodle Bar op MH2D

Maxim Sportvoeding staat met haar SportsNoodles Bar op MH2D. Maxim vraagt dit jaar extra aandacht voor de aanvulling van zouten tijdens en na het sporten. Aanvulling van vocht en zouten tijdens het sporten zijn van groot belang voor een goede vochthuishouding en verbranding. Na een lange toertocht moet het lichaam goed herstellen. Dat kan met extra koolhydraten en eiwitten, maar vooral ook met extra zouten, omdat veel zouten via het zweet verloren gaan. Zouten zijn belangrijk voor veel vitale processen in het lichaam en ze ondersteunen het herstel. Na het sporten is dan een “zoute en hartige” snack een welkome afwisseling op de “zoete” sportdranken en repen. Als jij je inschrijft op de Maxim Nieuwsbrief dan kun je bij de start/finishplaats op zaterdag een lekkere Noodle Soup afhalen. Gratis! Een ideale oppepper; licht verteerbaar, smaakvol en het bevat behalve koolhydraten ook nog de noodzakelijke zouten en wat extra eiwitten.

Het belang van natrium wordt vaak onderschat!

Voor sporters is de behoefte aan mineralen groter doordat er veel mineralen verloren gaan door transpiratie. Tijdens lange trainingen, wedstrijden of toertochten en bij hoge temperaturen, raadt het Internationaal Olympisch Comité aan om extra mineralen, met name natrium, in te nemen. Een uur intensief sporten vergt 450-750ml natrium per uur. Een goede sportdrank mét mineralen is daarom erg belangrijk, want met water alleen kom je er niet. Maxim Sports Drink bijvoorbeeld, levert 750 ml drank en 800 mg zout of 320 mg natrium. Het overige deel aan natrium krijg je binnen via brood, een banaan of de Maxim Oats, Almonds & Salty Nuts Bar met extra zeezout. Dé ideale zomerreep. Maxim Sportvoeding is sponsor van MH2D en voorziet tijdens de tocht op de foerageplaatsen de deelnemers van Maxim Sports Drink. Zorg goed voor jezelf en drink voldoende.
www.maximsportvoeding.nl
Maxim – We bring the fuel -You bring the body!
maxim_totaal
fietskledingvoordeel
Fietskledingvoordeel
Fiets tijdens je trainingsronde langs bij onze Outletstore bij Amsterdam.

Aan het kruispunt waar het in Amsterdam en omgeving befaamde fietsrondje de Ronde hoep begint hebben Fietskledingvoordeel.nl en Wieleroutfits.nl een Outletwinkel geopend. Ruim 150 m2 aan koopjes en super aanbiedingen! Je vindt er ruim 2000 producten van de bekende fietskledingmerken met een korting t.o.v de adviesprijs van minimaal 20%. Maar je korting kan oplopen tot wel 70%. Daarnaast vind je er ons volledige 21Virages assortiment en vele fietsaccessoires.

Kom je op de fiets dan kan je gratis je bidon vullen met Maxim sportvoeding. En koop je zoveel spullen dat je het niet meer op de fiets mee kan nemen, dan sturen we het kosteloos naar je huisadres op. Heb je een rustdag en kom met de auto dan kan je er gratis parkeren (blauwe kaart)

Tot snel aan de Dorpsstraat 3 te Ouderkerk aan de Amstel
_VDH6162
Gulpener
Als onafhankelijke familiebrouwerij genieten we al sinds 1825 van onze vrijheid. De vrijheid om onze eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid ervaren wij al 8 generaties en dat proef je terug in al onze bieren.
We hebben een sterke band met onze omgeving en zijn graag van waarde voor de wereld om ons heen. Daarom brouwen we bier met water uit eigen bronnen, gebruiken we hop uit eigen hoptuin en komt ook onze gerst van boeren uit de regio.
Benieuwd naar ons complete verhaal? Bezoek dan ons het huis van de Vrije Brouwer het Gulpener BrouwLokaal.
Dompel je onder in de Gulpener bier- en brouwgeschiedenis. Daal af naar onze gewelfde kelders met meer dan 100 verschillende bierstijlen van over de hele wereld. Zie hoe we al bijna 200 jaar op ambachtelijke wijze onze bieren brouwen. Bezoek onze microbrouwerij waar wij, maar ook enthousiaste thuisbrouwers, kunnen experimenteren met nieuwe bierrecepten en smaken. Neem een kijkje in onze bierwinkel waar we een prachtselectie bieden van bierboeken, brouwsels uit onze microbrouwerij, onze eigen bieren en nog veel meer! Of geniet van onze bieren en een hapje, bereid met grondstoffen uit de regio in onze Biergarten!

Hopfest 2019
Sinds jaar en dag wordt de Gulpener hop op de tweede zondag van september geoogst door medewerkers, vrienden en familie van de brouwerij. Dit jaar is dat op zondag 8 september. We oogsten dan niet alleen onze hop, één van de basisingrediënten van onze bieren, we vieren ook onze vrijheid. En dit doen we het liefst met jullie allemaal! Op het festivalterrein zijn naast al onze Gulpener bieren en lokale gerechten nog veel meer leuk dingen te vinden zoals: Chateau Neubourg skybar, bierwaarzegsters, kratkartbaan, biercolleges, hopsaland voor de kids en nog veel meer! Zondag 8 september - 12:00 – 19:00 – Reijmerstokkerdorpsstraat – gratis toegang.

Namens alle medewerkers van onze brouwerij, wensen wij jullie een fantastisch mooie Mergelheuvelland 2-daagse toe. Geniet van het prachtige Limburgse landschap!

Gulpener. De Vrije Brouwer.

Kijk voor meer informatie op www.gulpener.nl of volg ons op Facebook.
sportograf
Tijdens de Mh2d zal Sportograf weer aanwezig zijn om mooie actiefoto's te maken. Van elke deelnemer worden persoonlijke foto's gemaakt welke achteraf te bekijken zijn met het eigen rugnummer via de website van Sportograf. In de nieuwsbrief na het evenement wordt bekend gemaakt wanneer de foto's beschikbaar zijn.
img1img2img3img4
facebook twitter instagram