mh2d-nieuwsbrief-header
augustus_intro_2019

Voorinschrijving Mh2d

Over een dikke maand vindt de 35ste editie van de Mergelheuvelland 2-daagse plaats. Met gepaste trots spreken wij over een monument op de Fietssport kalender met het keurmerk van de NTFU 'EXTRA GOED GEREGELD'.
Deelname is alleen mogelijk via voorinschrijving: www.mh2d.nl
Let op: de voorinschrijving sluit op 11 september!
Klik hier om direct naar het online inschrijfformulier te gaan.
barbecue_totaal

Vrijdagavond barbecue

Kom je op vrijdag je deelnamebewijs afhalen dan staat er een complete barbecue voor je klaar! Je kunt van ons barbecue assortiment gebruik maken tussen 18.00 en 21.00 uur, uiteraard tegen schappelijke prijzen.

Zaterdag en zondagochtend: ontbijtservice

Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer gaan bij ons hand in hand met sportieve uitdagingen. Vandaar dat je bij ons kunt genieten van een luxe ontbijt voor slechts
€ 9,00.

Je gaat goed voorbereid van start en komt al in de juiste sfeer om te genieten van het heuvelland met mooie afdalingen en af en toe een kuitenbijter. Wil je gebruik maken van een ontbijt dan kun je dat kenbaar maken bij de inschrijving.
Voor aanvang van jouw tocht staat dan een heerlijk ontbijt op je te wachten, vers bereid met Limburgse streekproducten.
Het luxe ontbijt bestaat uit:
  • 2 sneetjes bruin speltbrood met spek en ei
  • 1 wit pistoletje met jong belegen kaas
  • 1 krentenbol
  • 1 vruchtenyoghurt
  • 1 glas sinaasappelsap
  • 1 kop koffie/thee
fietsenstalling

Bewaakte fietsenstalling

Ook dit jaar kun je weer gebruik maken van onze bewaakte fietsenstalling. Deze service wordt je gratis aangeboden. Onderweg ben je zelf verantwoordelijk voor je kostbare bezit. Vergeet dus niet om een fietsslotje mee te nemen.
weekendje_Mh2d

Weekendje Mh2d


Fietsevenement Mh2d strekt zich uit over 2 dagen. Veel wielerliefhebbers komen al op vrijdag naar Zuid Limburg en maken er een gezellig en sportief weekendje van. Zoek je nog een plekje om te overnachten tijdens de Mh2d, neem dan eens een kijkje op onze overnachtingspagina. Deze aanbieders hebben vaak speciale Mh2d arrangementen.
https://www.mh2d.nl/overnachten/
klimmerbrevet

Klimmersbrevet


Mh2d maakt deel uit van de tochten die worden georganiseerd door
'Het Nederlandse Klimmers Comité'. Voor meer informatie zie de website
arrangementopmaat_

Arrangementen

Het ontbijtarrangement hebben we in deze nieuwsbrief al uitgelicht. Wil jij samen met je wielervrienden inschrijven kijk dan op de website voor een team arrangement. Heb jij speciale wensen, neem dan contact met ons op zodat wij een aanbieding op maat kunnen leveren! Voor meer informatie zie onze website.
gravel

Graveltocht

Ben jij een echte gravel liefhebber? Dan kom je tijdens het Mh2d weekend volledig aan je trekken. Op zondag staat een graveltocht op het programma van maar liefst 80 km. Nog geen gravel bike in bezit, geen nood, de tocht is ook prima te rijden met een MTB of crossfiets. Voor het ultieme gravel gevoel rijd je gewoon een graveltocht! O ja, de graveltocht is uitsluitend te rijden met GPS.
gebied_mtb
Zelfde gebied, aangepaste routes!

De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten. Wij willen je als deelnemer optimaal laten meegenieten van ons mooie landschap en de Bourgondische sfeer. Om de overlast voor onze woonomgeving te beperken en deelnemers maximaal te spreiden, wordt op zaterdag en op zondag gefietst in een ander gedeelte van het Limburgse land en de Voerstreek. Ook dit jaar hebben we weer een aantal verrassingen in de routes opgenomen!
Toertochten
Op zaterdag kun je kiezen voor 3 afstanden: 90, 120 en 160 km.
Op zondag voor 90 dan wel 120 km.


De MTB-tochten zijn bekend als sportieve uitdagingen van uitzonderlijk niveau. Kenmerkend voor de tochten zijn de verscheidenheid van het ruige en mooie terrein in Zuid Limburg en de Belgische Voerstreek. In goed overleg met Natuur- en Landschap Beheerorganisaties kan op plaatsen gefietst worden die anders niet toegankelijk zijn voor MTB-ers. Tevens zijn op beide dagen de routes geheel verschillend. Ook dit jaar zul je versteld staan van de mogelijkheden die dit unieke landschap te bieden heeft. Laat je wederom verrassen!
MTB-routes
Op zaterdag kun je een keuze maken uit 4 afstanden: 35, 50, 70 en 100 km.
Op zondag kun je kiezen voor 3 afstanden: 35, 50 of 70 km.

Gedetailleerde informatie over de routes is te vinden op de Mh2d website
afterparty

Afterparty

Onder het genot van een natje en een droogje kun je op zaterdag genieten van live muziek met Toutes Directions. Op youtube kun je alvast in de stemming komen maar uiteraard moet er eerst gefietst worden!

Toutes Directions op locatie Libeek in actie
instagram

Mh2d op social media

Volg jij ons al op social media?
Onze facebook-actie van vorig jaar bleek goed in de smaak te vallen.
De 10 winnaars tagden hun vrienden, vriendinnen, familieleden en bekenden om hen attent te maken op de Mh2d. Zelf maakten ze hierdoor kans op gratis deelname aan de Mh2d voor één of zelfs 2 dagen!
Op Instagram deelden we vorig jaar consumptiebonnen uit voor de mooiste foto's.
Wil jij ook kans maken op dit soort prijzen, volg ons dan op social media!
Foto's van de winnaar van de geheel verzorgde Mallorca reis zijn ook te zien op onze Facebook pagina. Dus mis niets en like ons!
Schrijf je nu in en wellicht win jij de Mallorca reis voor 2 personen van 2019, . aangeboden door Clipsmallorcacycling

Voor de fervente nieuwsbrieflezers hebben we ook een actie. Maak ons blij met een eerlijk, strelend Google review. Wij belonen de mooiste 5 met consumptiebonnen!

facebook twitter instagram 
plaatje_MH2D_2019_socialmedia

Nieuwsbrief September

Vlak voor de Mh2d verschijnt nog een laatste nieuwsbrief in de 2e week van september met informatie over het evenement met o.a.
- informatie over de bereikbaarheid zoals de instelling van je navigatie;
- vanaf hoe laat deelnamebewijs afgehaald kan worden op vrijdag, zaterdag en zondag;
- openingstijden bewaakte fietsenstalling (gratis);
- telefoonnummer organisatie en medische zaken;
- gedragsreglement toertochten;
- openingstijden barbecue op vrijdagavond.
Houd deze nieuwsbrief dus in de gaten!
Cyclon keep your bike smiling klein
2018 MH2D - finish straat
Cyclon Service Point ook dit jaar weer bij MH2D

Ook dit jaar verzorgt Cyclon weer de mechanische ondersteuning tijdens de Mergelheuvelland 2 Daagse. Je kunt bij ons terecht van vrijdag middag op de start-finish locatie en op een aantal plaatsen op de route om je fiets te laten controleren en eventuele noodzakelijk reparaties te laten uitvoeren. Onze service is gratis, alleen voor de gebruikte materialen vragen we je een vergoeding. Ons doel is jou een onvergetelijk fietsweekend te bezorgen die natuurlijk niet verpest mag door een mankement aan je fiets.

Na afloop kun je bij ons terecht voor alle producten voor het onderhouden van je fiets met speciale Mh2d aanbiedingen. Succes bij de laatste trainingskilometers en klik hier om al vast in de stemming te komen.
sks_germany
SKS_product_2019

Speciale MH2D-aanbiedingen op stand SKS Germany

Je zet even je bike weg… en weg is ie! Dat voorkom je met de LOCKAGE van SKS! Een bidonhouder en slot in één. Weegt slechts 180 gram, laat je bidon nooit los én laat gelegenheidsdieven met lege handen staan. Op MH2D: 20 euro! Na de race kies je WASH YOUR BIKE en LUBE YOUR CHAIN. De eerste is een uiterst effectieve reinigingsspray voor alle onderdelen, dat zelfs het meest hardnekkige vuil verwijdert. De tweede is een topkwaliteit kettingolie met een uniek opbrengsysteem. Op MH2D: 10 euro per stuk! Fiets je na de race naar huis? De nieuwe COMPIT+ smartphonehouder biedt je onderweg alle online functies, inclusief draadloos laden en NFC-chip, met de optie van een actioncam adapter. Kom langs bij de stand van SKS Germany! Ride on!
AdvertentieDrukkerijDeHeeg_contouren[39591]
img1img2img3img4
facebook twitter instagram