mh2d-nieuwsbrief-header
_tent_01

Voorinschrijving Mh2d

We kijken terug op een mooie, succesvolle en geslaagde Mh2d editie van 2019. Vanaf nu kun je je alweer inschrijven voor de editie van 2020. Deze vindt traditiegetrouw plaats in het derde weekend van september, oftewel op 19 en 20 september 2020.

Klik hier om direct naar het online inschrijfformulier te gaan.
sportograf

Sportograf

Sportograf heeft ook dit jaar weer mooie foto's gemaakt zowel op zaterdag als zondag.
Kijk op de website van Sportograf en zoek op je deelnamenummer.
arrangement

Dankwoord aan onze sponsoren, vrijwilligers en vergunningverleners.

Langs deze weg willen we alle sponsoren en vrijwilligers van harte bedanken voor de bijdrage die jullie geleverd hebben om de 36ste editie van de Mh2d tot een succes te maken. Zonder jullie hulp zou de Mh2d niet plaats kunnen vinden. Ook gemeentes en provincies zowel in Nederland, België als in Duitsland willen we bedanken voor de verleende vergunningen waardoor we in de gelegenheid werden gesteld uitzonderlijk mooie routes aan onze wielervrienden aan te bieden.
wielervrienden

Wielervrienden bedankt!

Op de 36ste editie van de Mh2d mogen wij van WTC Sint Geertruid weer met genoegen terugkijken! Dat is alleen maar mogelijk als jullie genieten en nagenieten van de mooie routes en de entourage. De reacties van onze wielervrienden uit het hele land spreken boekdelen. Laat ook jouw review achter op onze Facebook pagina!
img1img2img3img4
facebook twitter instagram