u bent nu hier: Nieuwsbrief
mh2d nieuws
 

TERUGBLIK 33e MH2D


Getuige de vele blije gezichten, de spontane positieve reacties op de nieuwe routes, de controleposten en de gezellige sfeer in de feesttent mogen we concluderen dat het weer een spetterend weekendje MH2D was.
Namens de organisatie en de vele vrijwilligers die dit weekend mogelijk maken, willen we alle deelnemers van harte bedanken voor hun deelname en positieve bijdrage en graag zien we jullie volgend jaar terug.
 
 
 
mh2d nieuws
 

REACTIES DEELNEMERS


Geachte organisatie,
Hierbij wil ik jullie nogmaals feliciteren met de puike parcours die jullie hebben uitgetekend. Dank aan alle medewerkers om dit evenement in goede banen te leiden. Tot de volgende.
Mvg. Dirk Delanghe

Beste Organisatie,
Ik wil jullie bedanken voor een fantastisch week-end! Op en top georganiseerd ; echt super! Zoveel hulp, overal vriendelijk, eten/drinken/service. En natuurlijk gezellig feesten in de tent.  Tot volgend jaar!
Groet, Camiel van Beek

Beste organisatie, Het zit er al weer even op de 2017 editie. Graag wil ik toch nog even terugkomen op dit fantastische evenement. Alles was weer top geregeld. Enthousiaste vrijwilligers volop. Overal op de juiste plekken verkeersbegeleiding. Ruime verzorgingsposten met meer dan genoeg eten en drinken voor de hongerige wielrijder of mtb'er. En na afloop lekker een douche in SCHONE douchecabine, het is allemaal geweldig. Ik wil iedereen hartelijk danken en jullie zien mij volgend jaar zeker terug. En dan hopelijk weer van die fantastische routes en weggetjes waar ik altijd voorbij rij, maar nu weer kan bijzetten op mijn eigen routes. Was er dan niks te verbeteren? nou eigenlijk niet. Wellicht 1 of 2 afvalbakken op de parkeerplaatsen zodat de sukkels die menen hun rotzooi op de weiland achter te moeten laten, dit dan hopelijk in de afvalbak gooien. Dat was voor mij en mijn vrouw een domper, maar daar kunnen jullie weinig aan veranderen.
Vr.Gr.  Hans van Kessel.
 
 
 
mh2d nieuws
 

FOTO'S SPORTOGRAF


Klik hier voor een directe link naar Sportograf.com voor alle foto's
van zowel MTB als Tour op zaterdag en zondag.

 
 
 
 
mh2d nieuws
 

DATUM 34ste MH2D


De 34ste MergelHeuvelland 2 Daagse zal gehouden worden in het 3e weekend van september 2018. Leg 15 en 16 september vast in uw agenda!

 
 
 
 
mh2d nieuws
 

WIELERCAFÉ


Het wielercafé op vrijdagavond trok veel belangstellenden. Sander Kleikers wist weer allerlei interessante weetjes uit Karsten Kroon en Bram Tankink te trekken. Krijgt het Wielercafé een vervolg in 2018....
 
 
 
mh2d nieuws
 

FEITJES EN WEETJES


Dat de MH2D een groot evenement was wisten we allemaal. Dat fietsen hongerig maakt natuurlijk ook. Hier wat gegevens omtrent de consumptie op de controleposten.
wafels 5162 stuks
puddingcake 4067 stuks
appelkoek 3754 stuks
stroopwafel 6570 stuks
gevulde koeken 3441 stuks
appels 1564 stuks
bananen 6413 stuks
sinasappels 3129 stuks
zoute stengels 210 zakjes
 
 
 
mh2d nieuws
 

FEITJES EN WEETJES vervolg..


En dat was nog niet alles, in de feesttent bij start en finish werd ook het een en ander geconsumeerd!
185 ontbijtjes
1650 hamburgers
135 broodjes Kipgyros
600 frikandellen
400 grilworstem
200 ltr tomatengroentensoep
150 broodjes ham
150 broodjes kaas
1500 kopjes koffie
400 stukjes limburgse vlaai
We mogen dus met z'n allen constateren dat de voorzieningen zeer op prijs worden gesteld en dat er gretig gebruik van wordt gemaakt. Dank hiervoor.
 
 
 
 
mh2d nieuws
 

DANKWOORD AAN ONZE SPONSOREN, VRIJWILLIGERS EN VERGUNNINGVERLENERS


Ook langs deze weg willen we alle sponsoren en vrijwilligers van harte bedanken. Zonder hen zou de MH2D niet plaats kunnen vinden. Ook gemeentes en provincies zowel in Nederland, België en Duitsland willen we bedanken voor de verleende vergunningen waardoor we in de gelegenheid werden gesteld de mooie routes aan onze deelnemers beschikbaar te stellen.
 
 
 
mh2d nieuws
 

EURO CYCLING XP


Euro Cycling XP: hét nieuwe wielerevent van de Benelux!
Kom 20 t/m 22 oktober naar Euro Cycling XP in MECC Maastricht en ontmoet je helden. Niet alleen presenteren de grote merken zoals Specialized, Colnago, BMC, Ridley, Tacx, Vermarc en Bioracer zich hier. Het is ook de plek waar liefhebbers, amateurs en profs hun kennis delen over materiaal, training, technologie, aerodynamica, tactiek, voeding, mindset en coaching. Wielrennen, triatlon, MTB en ATB, eigenlijk alle wielersporten die je op competitieniveau kunt beoefenen komen aan bod. Euro Cycling XP presenteert het Kwaramont wielercafé met paneldiscussies en petje-op-petje af, een bikefitting lab, indoor cycling clinics verzorgd door Wahoo en Delta Cycling Team en een triatlonpaviljoen mét zwembad en clinics door Nederlands kampioen Martijn Dekker.
Koop je ticket met korting online!
 
 
 


Terug naar nieuws