Skip to main content

Uniek Shirt 2024!

Voeg je shirt extra voordelig toe tijdens je inschrijving!

Het Mh2d-shirt, ontworpen in samenwerking met onze partner Bioracer, kenmerkt zich door een stijlvol en dynamisch design. Het shirt combineert comfort en functionaliteit, met aandacht voor ademend materiaal en een pasvorm die geschikt is voor alle fietsers.

Als je ervoor kiest om het shirt toe te voegen tijdens je inschrijving geniet je van 15% korting, € 49,95. Het shirt kun je vervolgens ophalen tijdens het Mh2d weekend. Via onze inschrijvingsmodule kun je kiezen tussen Maat S t/m XXXL, overige maten zijn beschikbaar via de Bioracer (externe) webshop. Het aangekochte shirt kan niet worden geruild of geretourneerd, aangezien dit een custom made shirt is van onze partner Bioracer. Verkrijgbaar in zowel Heren als Dames uitvoering. 

Klik op koppen boven de afbeelding om de Heren of Dames uitvoering te bekijken.

Toch liever thuisbezorgd?

Tegen een kleine meerprijs kan je er ook voor kiezen om je shirt thuis te laten bezorgen. Dit kun je doen door het shirt te bestellen via de externe webshop van onze partner Bioracer. Hier plaats je een reguliere webshop order en verzorgd Bioracer de volledige afhandeling en verzending. Het aangekochte shirt kan niet worden geruild of geretourneerd, aangezien dit een custom made shirt is van onze partner Bioracer. Aankoopprijs shirt € 54,95, exclusief bezorgkosten € 4,95. De Bioracer webshop is spoedig beschikbaar.

Check de maattabel zorgvuldig om zeker te zijn van de juiste fit

Het shirt is onderdeel van de Icon kledinglijn van Bioracer. Middels de volgende maattabellen kun je ervoor zorgen dat je zeker bent van een juiste pasvorm, het shirt is immers niet te ruilen of retourneren.