De Mergelheuvelland 2-daagse gaat door!

De Mergelheuvelland 2-daagse in 2022: we weten dat veel wielerliefhebbers er al geruime tijd naar uitkijken! En dat doen wij zelf ook! Ondanks de actuele COVID-19 maatregelen heeft de organisatie besloten om te starten met de voorbereidingen voor de 36e editie van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d). We gaan onze uiterste best doen om, als de omstandigheden dit toelaten, in september 2022 als vanouds een fantastisch tweedaags fietsevenement te organiseren.

Komend jaar wordt de Mh2d zoals vanouds het derde weekend van september georganiseerd, oftewel op 17 en 18 september 2022. De kosten voor deelname aan de Mergelheuvelland 2-Daagse bedragen €16,50 per persoon per dag en €30,00 per persoon voor twee dagen. Ook nu bieden we ook weer een heerlijk ontbijt aan!

Ben je lid van de NTFU of een buitenlandse fietsersbond? Dan ontvangt je €1,- korting per persoon per ingeschreven dag.

Bekijk hier ons promotiefilmpje van de Mh2d. Hopelijk kom je al in de stemming!

 

Meteen inschrijven via onderstaande buttons:

Het is ook dit jaar mogelijk om je samen met je vrienden in te schrijven als team. Voordeel hiervan is dat jullie je rugnummers sneller kunnen afhalen en je teamnaam wordt op je startbewijs en rugnummer afgedrukt. Let op: bij inschrijven als een team is 1 lid de hoofdinschrijver die voor het hele team afrekent en de rugnummers afhaalt. Wijzigingen aanbrengen in een team op een later tijdstip is helaas niet mogelijk.

Sponsoren Mergelheuvelland 2-daagse
PLATINA SPONSOREN