Skip to main content

GRAVEL

ZATERDAG

& ZONDAG

ROUTES, HIGHLIGHTS EN HOOGTEPROFIELEN

Voor het eerst, uniek Gravelweekend!

Met trots kondigt Mh2d aan dat we komende editie een primeur hebben: ons allereerste gravelweekend! Dit nieuwe initiatief is een directe reactie op de waardevolle feedback en ervaringen van onze graveldeelnemers van afgelopen jaar. We hebben geluisterd, geleerd, en nu handelen we – door een nog betere gravelervaring te bieden. Verwacht verbeterde paden die een perfecte balans bieden tussen uitdaging en plezier. De route leidt je langs prachtige landschappen en uitdagende terreinen, geschikt voor zowel de ervaren gravelrijders als nieuwkomers in deze discipline.

Deze toevoeging biedt deelnemers de kans om het hele weekend te genieten van de unieke gravelroutes, waardoor de ervaring nog rijker en voller wordt.

Route highlights per afstand

Ontdek de mooiste plekjes met Mh2d’s routes, elk met unieke highlights die je door adembenemende landschappen leiden.

Onderweg kom je diverse bevoorradingsposten tegen, strategisch geplaatst om je energie en moraal hoog te houden. Deze posten bieden niet alleen essentiële hydratatie en voeding, maar ook een kans om even te pauzeren en te genieten van de sfeer. Of je nu behoefte hebt aan een snelle snack, wat water, of gewoon even wilt uitblazen, onze bevoorradingsposten zijn de perfecte pitstops.

Onze evenement locatie is al jaren ongewijzigd en de precieze adresgegevens worden weergeven op onze Contact pagina. Verder tref je op de pagina ‘Partners‘ een aanbod van aangesloten partners ten behoeve van overnachtingsmogelijkheden in de buurt

Zaterdag - 85 kmZondag - 85 km
1600 hm1200 hm
KinkenbergSavelsbos
KasteelstraatBevoorradingspost
Rue de TerstraetenSlenakerweg
BevoorradingspostBevoorradingspost
Moresnet-ChapelleVervolg route
Rue Nouvelaer
Sippenaeken
Terzieterweg
Bevoorradingspost
Vervolg route

Van een compleet wielerweekend tot een onvergetelijke ervaring!

Wat mag je verwachten?!

 • Individuele deelname of samen strijden met je team of collega’s
 • Keuze uit meerdere afstanden voor elk niveau
 • Fiets in stijl met het uniek Mh2d 2024 wielershirt
 • Maak je deelname nog completer met ontbijt op locatie voorafgaand aan je tocht
 • Haal je startbewijs af op vrijdagavond voor een flitsende start
 • Parkeerterrein grenzend aan startlocatie met omkleedcabines
 • (Technische) ondersteuning bij pech of nood op ieder moment
 • Uitgepijlde routes & GPX bestanden voor je fietsnavigator week voorafgaand
 • Essentiële hydratatie en voeding tijdens de bevoorradingsposten om je weer op te laden
 • Bezoek onze sponsormarkt na afloop en ervaar een heus wielerfeest met huisband ‘Toutes Directions’
 • Brandstof voor de innerlijke mens in de tent of bij onze foodcorners
 • Gratis bewaakte fietsenstalling op locatie

Start je dag met luxe wielerontbijt op locatie!

Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer gaan bij ons hand in hand met sportieve uitdagingen. Om ervoor te zorgen dat je zowel in de juiste sfeer als goed voorbereid van start gaat, kun je gezamenlijk genieten van een luxe ontbijt. Dit kun je selecteren tijdens het inschrijven voor deelname, geef hier ook aan tijdens welk tijdsblok je graag komt ontbijten om wachttijden voor jezelf en anderen te beperken.

Wil je dit heerlijk ontbijt, dan staat op verzoek van 07.00 – 10.00u. een luxe Limburgs wieler ontbijt, voor je klaar met alle ingrediënten die je nodig hebt voor de te leveren sportieve prestatie.

RACE

Elke kilometer onthult nieuwe schoonheden van onze regio, van glooiende heuvels en kronkelende landwegen tot pittoreske dorpen en panoramische uitzichten. Onze routes zijn ontworpen om ieder wielerhart sneller te laten kloppen. Dit jaar met extra (instap) afstand!

MTB

Onze MTB routes leiden je door dichte bossen, over heuvelachtige terreinen en langs schilderachtige beekjes. Of je nu een doorgewinterde biker bent of net je liefde voor mountainbiken ontdekt, onze routes zorgen voor een onvergetelijke ervaring.