Skip to main content

De Mergelheuvelland 2-Daagse (MH2D) en KWF Kankerbestrijding hebben de handen ineengeslagen voor de editie van 2024. Door deel te nemen aan dit unieke tweedaagse fietsevenement op 21 en 22 september, kun je niet alleen genieten van de prachtige heuvels van Limburg, maar ook geld inzamelen voor baanbrekend kankeronderzoek.

Fietsers worden aangemoedigd om zich in te schrijven via KWF en minimaal €500 aan sponsorgeld op te halen. Als beloning ontvang je een gratis startbewijs en een uniek “Fiets tegen kanker” shirt. Al je inspanningen dragen bij aan de strijd tegen kanker.

Tot nu toe is er al meer dan €5.000 opgehaald! Door middel van de donatiemogelijkheid tijdens de inschrijving is er door de reeds ingeschreven deelnemers meer dan €3.000,- gedoneerd en daarnaast is er al meer dan €2.000 bij elkaar opgehaald aan sponsorgeld. Dit toont de geweldige inzet van alle deelnemers en hun supporters. Samen zetten we de onmacht die kanker brengt om in kracht.

Doe mee en maak een verschil! Lees meer en schrijf je in.

Heb je je al reeds ingeschreven voor Mh2d, dat is ook geen probleem, klik op bovenstaande link en lees alle opties om (gratis) aan Mh2d deel te nemen en KWF te steunen middels sponsorgeld op te halen.