Skip to main content

Ter ere van Internationale Vrouwen Dag op 8 maart, introduceert Mh2d een speciale aanbieding waarmee vrouwelijke fietsliefhebbers zich met korting kunnen inschrijven voor het evenement dat plaatsvindt op 21 & 22 september. Deze korting is een blijk van waardering en stimulans voor meer vrouwen om deel te nemen en hun passie voor fietsen te delen. De korting van €3,- per inschrijving is te verzilveren tijdens inschrijving van 8 maart t/m 10 maart. De hiervoor te gebruiken kortingscode is: MH2DxLADIES24.

Mergelheuvelland 2-Daagse omarmt de trend van toenemende populariteit van fietsen (wielrennen, mountainbiken en gravel) onder jonge vrouwen door specifieke initiatieven te introduceren die gericht zijn op deze groep. Dit in lijn met onze eigen bevindingen en zowel NTFU, die een significante groei in de deelname van vrouwen in de wielersport constateert, met name onder de 35 jaar, zet Mh2d zich in om voor een verdere verbinding tussen Mh2d en vrouwelijke deelneemsters.

Komende editie is er een tevens een extra instaproute toegevoegd voor race liefhebbers van 60km, lees hier meer over op de route pagina.

Door zich actief in te zetten voor het verwelkomen van vrouwelijke fietsers, draagt Mh2d bij aan een positieve verandering en een rijkere, meer gevarieerde fietscultuur. Geniet van de extra korting tijdens Internationale Vrouwen Dag op 8 maart.