Skip to main content

Noteer het in je agenda! De race naar tickets start al op 3 februari om 10:00 uur. Of je nu een solofietser bent of samen met je fietsmaatjes, familie of fietsclubleden wilt rijden, zorg dat je erbij bent als de verkoop van start gaat.

Terwijl we aftellen naar september, belooft ook dit jaar weer een fietsevenement te worden dat je niet wilt missen. Met prachtige routes die je door enkele van de mooiste landschappen leiden en activiteiten die elke fietser aanspreken, is dit een evenement waar we allemaal naar uitkijken. Of je nu komt voor de uitdaging, de gemeenschap, of gewoon voor de goede sfeer, wij zorgen ervoor dat het de moeite waard is.

Wees er als eerste bij de startlijn. Of je nu individueel deelneemt of deel uitmaakt van een team, zorg dat je klaar bent om je ticket te bemachtigen zodra de verkoop van start gaat.

· Hoe kan ik mij inschrijven? Via onze vernieuwde inschrijvingsmodule selecteer je allereerst het aantal tickets per dag. Let op, als NTFU-lid geniet je van extra korting na controle van een geldig/correct persoonlijk lidnummer. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in en kun je aangeven welke route je kiest. Mocht je je alsnog van gedachten veranderen, je kunt je gekozen route zelf aanpassen tot begin september. Verder kun je ervoor kiezen om individueel of als groep deel te nemen. Heeft je groep zich al aangemeld zonder jou? Niet getreurd, vanaf dit jaar kun je nog altijd aanhaken bij je groep via de zoekfunctie.

Last but not least! Dit jaar geniet je van nog meer comfort en gemak met enkele ticketupgrades. Bestel ons nieuwe en unieke Mh2d-wielershirt direct tijdens je inschrijving, geniet van een heerlijk ontbijt op onze evenementlocatie voorafgaand aan je tocht of demarreer langs mogelijke rijen bij de bonnenkassa en bestel je consumptiebonnen digitaal. Deze kun je snel en eenvoudig afhalen tijdens het evenement, net als je bestelde wielershirt. Meer info over ons unieke Mh2d 2024-wielershirt vind je hier.

Wat zijn de ticketprijzen? Weekenddeelname bedraagt € 39,95 en je geniet van 25% korting op je ticket. Deelname op zaterdag of zondag bedraagt € 24,95 (Exclusief €2,50 servicekosten per ticket).

Wat is er nieuw? Tijdens de afgelopen maanden hebben onze ‘routemeesters’ hard aan de tekentafel gezeten. Naast de nodige aanpassingen in de reeds bekende afstanden van voorgaande jaren, kun je dit jaar voor het eerst deelnemen aan een uniek gravel weekend. De routes van afgelopen jaar zijn dusdanig verbeterd en aangepast, en daarnaast is er een nieuwe route uitgestippeld voor de zaterdag. Ook hebben we een ‘light’/lichtere route voor de racefiets toegevoegd. Hierbij trotseer je nog altijd de nodige en kenmerkende heuvels en klimmetjes, bestaande uit zo’n 60 km.

Terwijl we ons nu al verheugen op de grote dagen in september, begint de voorpret al met de ticketverkoop op 3 februari. Dit is jouw kans om deel uit te maken van Mh2d. Wees erbij vanaf het begin – zet de datum in je agenda, schrijf je in en deel de voorpret met je fietsmaatjes. Tot ziens op de startlijn in september!