Skip to main content

Fietssport Plus leden, opgelet! Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat jullie exclusief toegang krijgen tot onze pre-inschrijving. Deze unieke kans stelt jullie in staat om als eerste een plek te verzekeren vóór de officiële inschrijvingen open gaan. De pre-inschrijving start op 29 januari om 10:00 uur en blijft open tot en met vrijdag 2 februari. Als Fietssport Plus lid ontvang je een speciale korting van €3,-.

Voor een soepele en snelle inschrijving, is het belangrijk dat je je eigen unieke en correcte Fietssport lidnummer invult tijdens het proces. Middels een directe connectie met de NTFU-ledendatabase, wordt je lidmaatschap en lidnummer onmiddellijk gevalideerd. Dit garandeert niet alleen dat de korting correct wordt toegepast, maar ook dat de inschrijving exclusief blijft voor Fietssport Plus leden.

Mis deze kans niet om als eerste je plaats te reserveren en te profiteren van dit exclusieve aanbod! Zet de data in je agenda en zorg ervoor dat je klaar bent om je pre-inschrijving te voltooien. We kijken ernaar uit om je bij het evenement te verwelkomen!

Zijn niet alle leden van je vaste fietsgroep Fietssport Plus lid? Geen probleem, je kunt hun altijd aansporen om nog snel lid te worden, alle voordelen lees je hier. Of ze kunnen zich later bij je team voegen door het opzoeken van jullie teamnaam tijdens inschrijving.


Inschrijving Fietssport Plus leden opent maandag 29 januari om 10:00u.