Skip to main content

Met trots kondigt Mh2d aan dat we komende editie een primeur hebben: ons allereerste gravelweekend! Dit nieuwe initiatief is een directe reactie op de waardevolle feedback en ervaringen van onze graveldeelnemers van afgelopen jaar. We hebben geluisterd, geleerd, en nu handelen we – door een nog betere gravelervaring te bieden.

Jullie stemmen zijn gehoord! Na de vorige editie hebben we uitvoerig geluisterd naar de wensen en suggesties van onze gravelrijders. Deze feedback was essentieel in het verfijnen van onze routes om te zorgen voor een nog betere en meer bevredigende ervaring.

De route voor het gravelweekend is zorgvuldig herzien en verbeterd. Verwacht verbeterde paden die een perfecte balans bieden tussen uitdaging en plezier. De route leidt je langs prachtige landschappen en uitdagende terreinen, geschikt voor zowel de ervaren gravelrijders als nieuwkomers in deze discipline.

Voor het eerst in de geschiedenis van Mh2d, bieden we nu ook een gravel route aan op zaterdag 21 september. Deze toevoeging biedt deelnemers de kans om het hele weekend te genieten van de unieke gravelroutes, waardoor de ervaring nog rijker en voller wordt.

We nodigen alle gravelenthousiastelingen uit om deel te nemen aan dit spannende nieuwe hoofdstuk van Mh2d. Of je nu een doorgewinterde gravelrijder bent of nieuw bent in deze fascinerende wereld, het gravelweekend belooft een avontuur te worden dat je niet wilt missen. Schrijf je in en maak deel uit van deze bijzondere ervaring!