Skip to main content

Dit jaar brengt Mh2d een gloednieuwe instap route van 60 km! Ontworpen voor zowel nieuwkomers als ervaren fietsers, biedt deze route een prachtige mix van Limburgse heuvels en uitdagende klimmetjes. Of je nu net begint met wielrennen of gewoon zin hebt in een kortere tocht, onze nieuwe 60 km route is de perfecte keuze. Deze afstand is ideaal voor degenen die alles wilt ervaren wat deze regio te bieden heeft zonder zich te binden aan de langere afstanden.

Deze nieuwe route leidt je langs enkele van de mooiste en meest karakteristieke plekjes van Limburg. Verwacht schilderachtige uitzichten, serene landweggetjes en natuurlijk de iconische Limburgse heuvels en klimmetjes. Het is een fantastische manier om de pracht van deze regio op twee wielen te ontdekken.

We hebben deze route zorgvuldig uitgestippeld om een balans te bieden tussen uitdaging en genot. Elke kilometer is een kans om je vaardigheden te testen en tegelijkertijd te genieten van de adembenemende omgeving. Of je nu een rustige rit wilt of een kans zoekt om je klimvaardigheden te verbeteren, deze route heeft het allemaal.

Schrijf je in, stap op je fiets en bereid je voor op een onvergetelijke rit!