Skip to main content

Wij zijn verheugd om een speciale toevoeging aan te kondigen voor de komende editie – het exclusieve Mh2d wielershirt! Dit unieke shirt is niet alleen een sportief kledingstuk, maar ook een aandenken aan je deelname aan ons evenement.

Het Mh2d-shirt, ontworpen in samenwerking met onze partner Bioracer, kenmerkt zich door een stijlvol en dynamisch design, perfect afgestemd op de wielersport. Het shirt combineert comfort en functionaliteit, met aandacht voor ademend materiaal en een pasvorm die geschikt is voor alle fietsers. Met kenmerkende kleuren en herkenbaar Mh2d-logo is dit shirt een echte blikvanger op de weg.

Je kunt dit unieke shirt eenvoudig bestellen tijdens je inschrijving voor Mh2d. Dan kies je ervoor om je shirt op te halen tijdens het evenementweekend in september. Daarnaast kan je ook kiezen om het shirt thuis te ontvangen voor een kleine meerprijs via onze aparte webshop in samenwerking met Bioracer.

Draag het met trots tijdens het evenement of als een herinnering aan je geweldige ervaring bij Mh2d. Bestel nu en fiets in stijl met het unieke Mh2d wielershirt, meer info lees je op deze pagina!