Skip to main content

Met trots kondigen wij een nieuwe samenwerking aan met het KWF Kankerbestrijding en hun hartverwarmende initiatief ‘Ik Fiets Tegen Kanker’. Deze bijzondere samenwerking biedt deelnemers van Mh2d een unieke kans om niet alleen hun passie voor fietsen na te streven, maar ook een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Kanker is een ziekte die ons allemaal raakt, direct of indirect. Door deel te nemen aan Mh2d in combinatie met ‘Ik Fiets Tegen Kanker’, veranderen onze deelnemers hun kilometers in directe steun voor kankeronderzoek. Dit initiatief symboliseert hoe sportieve ambities en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan.

Hoe Deel te Nemen? Deelnemen aan Mh2d via ‘Ik Fiets Tegen Kanker’ is eenvoudig. Vanaf eind februari kun je een eigen actiepagina aanmaken via het ‘Ik Fiets Tegen Kanker’ platform. Maak een actiepagina aan en haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Na inschrijving heb je direct een eigen actiepagina. Haal je vóór 1 mei 500 euro op? Dan ontvang jij een gratis Fiets tegen kanker-shirt en kun je gratis deelnemen aan Mh2d.

Hiermee zet je je sportieve prestaties in voor een goed doel. Elke trap, elke kilometer draagt bij aan belangrijk onderzoek om deze ziekte te bestrijden. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen reden om mee te doen. Sommigen fietsen ter nagedachtenis aan dierbaren, anderen om steun te betuigen aan hen die nog strijden. We nodigen alle fietsers uit om zich bij ons aan te sluiten en deel uit te maken van deze bijzondere ervaring.

Verder kun je tijdens de inschrijving ook kiezen voor een vrijwillige bijdrage aan KWF.

Sluit je bij ons aan en maak van je passie voor fietsen een krachtig middel in de strijd tegen kanker. Samen trappen we kanker de wereld uit!